Samenwerking met andere bureaus

Optimale klantgerichtheid en hoogwaardige en resultaatgerichte dienstverlening staan hoog in ons vaandel. Daarom werken wij op niet exclusieve basis met andere bureaus samen. Deze bureaus hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend, ieder in hun eigen specialisme. Op dit moment werken wij samen met de volgende bureaus:

 1. Gerard Wesselo & Partners
  Elke organisatie is bijzonder. Elke kandidaat ook. Het werven en selecteren van toptalent voor onderwijsinstellingen is een vak. Een kunst bovendien. Vanuit deze overtuiging werkt Gerard Wesselo & Partners. Het draait om het zoeken - en vinden - van de juiste combinatie. It takes two to tango. Professionaliteit, passie en betrokkenheid zorgen samen met inzet, analyse en regie voor een avontuurlijk zoekproces naar de best mogelijke kandidaten. En dan is daar ineens die vonk: contact, inzicht, verwachting, zekerheid.
  www.selectionasart.nl
 2. Van Doorne Advocaten en Notarissen
  Wij zijn een onafhankelijk Nederlands kantoor. Onze benadering wordt gekenmerkt door een pragmatische aanpak. Wij kennen onze cliënten en de markten waarin zij opereren en komen dus snel tot de kern. Daarbij: onze meest ervaren mensen doen het cruciale werk zelf. De betrokkenheid van de partners bij Van Doorne is heel intensief.
  Van Doorne bedient het topsegment van de zakelijke markt en treedt daarnaast op voor overheden en grote instellingen in de non-profitsector. Voor wat betreft onze mensen geldt: zowel de professionals als ons ondersteunend personeel stellen altijd de cliënt centraal. Wij vragen veel van onze mensen, maar bieden ook een uitstekende opleiding en een uitdagende en inspirerende werkomgeving.
  Internationaal werken we met een uitgebreid netwerk van bevriende (top)kantoren in alle relevante landen. Indien wij onze cliënten doorverwijzen, dan kiezen we het kantoor dat het best bij de cliënt past. En vanwege onze onafhankelijke positie in de Nederlandse markt hebben we, naast onze hoogwaardige Nederlandse praktijk, een grote internationale praktijk.
  Werkterreinen zijn onder meer fusies en samenwerkingsverbanden, herstructureringen en reorganisaties, governance, medezeggenschap, statuten, reglementen en algemene voorwaarden, bekostiging en derde geldstromen, huisvesting en multifunctioneel gebruik van vastgoed en aanbestedingsprojecten.
  www.vandoorne.com